Ντουντούκα
Η σειρά της Λουντογκόρετς...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Παράθυρο» για έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

«Παράθυρο» για έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το ΠΑΟ-Ολυμπιακός
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 20:04

Μία απόφαση-σκάνδαλο πάρθηκε την Παρασκευή (22/03) αναφορικά με το ΠΑΟ-Ολυμπιακός, αποφασίζοντας να συνεχιστεί ο αγώνας, παρά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ, τα οποία ρεζίλεψαν για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως είναι φυσικό, δεν θα αφήσουν έτσι τη συγκεκριμένη απόφαση και αναμένεται να καταθέσουν έφεση...

Ωστόσο, εκτός από την πλευρά των Πειραιωτών υπάρχει πιθανότητα έφεση να καταθέσει και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Και αυτό θα συμβεί εάν ο Σιμιτζόγλου κρίνει ότι είναι λανθασμένο το σκεπτικό της απόφασης. Αξίζει, να αναφερθεί ότι στο παρελθόν έχει παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και επομένως είναι ανοικτό να συμβεί αυτό ξανά...

Αναλυτικ, το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα του 2018, το οποίο του επιτρέπει, τονίζοντας στην υποπαράγραφο 2 και 3:

  1. Να ασκεί έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, εντός πέντε (5) ημερών, αυτεπάγγελτα ή ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε διαδίκου, κατά των αποφάσεων των Πρωτοβαθμίων Πειθαρχικών Επιτροπών για παράβαση διατάξεων των κανονισμών και του Καταστατικού της Ε.Π.Ο..
  2. Να ασκεί προσφυγή κατά των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων ενώπιου του Διαιτητικού Δικαστηρίου εντός πέντε (5) ημερών.

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Μεριά... (pic)

Βασικός ο Μεριά... (pic)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Τυνησίας στο ματς με την Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.

Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Η απόφαση όνειδος να συνεχιστεί το ΠΑΟ-Ολυμπιακός παρά τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, δείχνει για ακόμη μία φορά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης.