Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπεράνω των νόμων (μόνο) ο Γκαγκάτσης!

Υπεράνω των νόμων (μόνο) ο Γκαγκάτσης!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 23:04

Υπεράνω των νόμων είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Superleague, Βασίλης Γκαγκάτσης. Μάλιστα, για χάρη του η διοργανώτρια κατάφερε να κάνει το ασύλληπτο! Να γίνει ψηφοφορία σχετικά με το νόμο για τα κωλύματα των παραγόντων, αποφασίζοντας να παραμείνει στη θέση του, με αφορμή επιστολή του Ολυμπιακού που ζητούσε την έκπτωσή του.

Με άλλα λόγια, αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν! Από πότε κρίνονται οι νόμοι από διοικητικά συμβούλια; Η έκπτωση του Γκαγκάτση είναι αυτοδίκαιη και είναι καθαρά θέμα εφαρμογής του νόμου 2725/99.

Παρόλα αυτά, εξίσου μεγάλο σκάνδαλο με το ότι η Λίγκα ψήφισε αν θα εφαρμόσει το νόμο είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη τον υπερασπιστή της... νομιμότητας και της... κανονικότητας!!! Μήπως, έχουν δίκιο οι κακές γλώσσες που διαδίδουν ότι ο Γκαγκάτσης είναι άτυπος σύμβουλός του;

Το κώλυμα του Γκαγκάτση είναι ξεκάθαρο, δεν έπρεπε καν να προσληφθεί στη Superleague, επειδή υπήρχε παραπεμπτικό βούλευμα για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας, ήρθε στην επιφάνεια, μετά την πρόσφατη πρωτόδικη απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, σύμφωνα με την οοία καταδικάστηκε με πενταετή ποινή φυλάκισης για την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», μια υπόθεση που ζημίωσε την ΕΠΟ κατά 12 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά ο Υφυπουργός κάνει πως δεν καταλαβαίνει, όπως και ο ΓΓΑ, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος το Σεπτέμβριο του 2016 ήταν έτοιμος να εκδώσει διαπιστωτική πράξη για την έκπτωση του Γκιρτζίκη και του συνόλου της διοίκησης της ΕΠΟ που είχε παραπεμφθεί για την ίδια υπόθεση. Μάλιστα, ο Γκαγκάτσης είναι ο μόνος από τους πέντε καταδικασθέντες (σ.σ. Γκιρτζίκης, Πιλάβιος, Οικονομίδης, Σιντόρης) που ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πιλάβιος «έπαιξε» για πρόεδρος του Παναθηναϊκού και δεν έγινε λόγω του δικαστικού κωλύματος.

Την παραμονή του Γκαγκάτση στη Superleague, για να επανέλθουμε στον Βασιλειάδη, στήριξαν οι επτά ομάδες που έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ και είναι οι Παναθηναϊκός, Αρης, Παναιτωλικός, Ξάνθη, Ατρόμητος, Απόλλων, Λαμία και επειδή ο Υφυπουργός αποτέλεσε την... γέφυρα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο έχουν καλές σχέσεις μαζί του. Στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε ότι ο Βασιλειάδης έκανε κάποια τηλέφωνα για να εξασφαλιστεί η παραμονή του Γκαγκάτση. Διάψευση δεν είδαμε!

Ποιος νόμος τώρα; Στα παλιά τους παπούτσια!

Οι αρμόδιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι ο Γκαγκάτσης ασκεί διοίκηση. Απόδειξη ότι μετέχει σε συναντήσεις της Λίγκας με θεσμικούς φορείς, ειδικά με τον Βασιλειάδη και την ΕΠΟ!

Διαβάστε επίσης

Ούτε τα προσχήματα...

Ούτε τα προσχήματα...

4.600 εισιτήρια φαίνεται ότι θα δώσει η Ξάνθη (ή αλλιώς ο ΠΑΟΚ Β’) στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Η απόφαση όνειδος να συνεχιστεί το ΠΑΟ-Ολυμπιακός παρά τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, δείχνει για ακόμη μία φορά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης.

Βασικός ο Μεριά... (pic)

Βασικός ο Μεριά... (pic)

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο βασικό σχήμα της Τυνησίας στο ματς με την Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα.