Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα...

Ούτε τα προσχήματα...
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 23:41

Στις 31 Μαρτίου η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια, με τους Ακρίτες να κάνουν σύσκεψη για τα εισιτήρια που θα δώσουν στους φιλοξενούμενους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τι αποφάσισαν; Κάτι το οποίο δεν προκαλεί καμία έκπληξη σε κανέναν… Να δώσουν 4.600 (!) εισιτήρια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο θα είναι περισσότεροι από εκείνους της Ξάνθης.

Ούτε τα προσχήματα πλέον… Μόνο τυχαία δεν λέγεται ΠΑΟΚ Β’ η Ξάνθη, κάτι το οποίο αποδεικνύεται συνεχώς. Με όλους φυσικά να γνωρίζουν τις ιδιαίτερες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Το οποίο πάντως δεν κρύβουν ούτε οι ίδιοι, αφού επαναλαμβάνουμε το γεγονός ότι δίνουν 4.600 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο ματς δείχνει ξεκάθαρα πώς έχουν τα πράγματα...

Διαβάστε επίσης

«Βράζουν» με την ΕΠΟ σε FIFA, UEFA

«Βράζουν» με την ΕΠΟ σε FIFA, UEFA

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν ότι δεν πήρε μέτρα για την εξάλειψη της βίας και ότι αδυνατεί να επιβληθεί στη Λίγκα και στις ΠΑΕ για θέματα βίας.

Υπεράνω των νόμων (μόνο) ο Γκαγκάτσης!

Υπεράνω των νόμων (μόνο) ο Γκαγκάτσης!

Σκάνδαλο που οι Βασιλειάδης, Συναδινός κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Ο ρόλος του Υφυπουργού και των ομάδων της ΕΡΤ. Απαράδεκτη και η Λίγκα που έκανε... ψηφοφορία!

Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Μόνο στο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!

Η απόφαση όνειδος να συνεχιστεί το ΠΑΟ-Ολυμπιακός παρά τα σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ, δείχνει για ακόμη μία φορά τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης.