Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ δράση για τους διεθνείς του Θρύλου!

Φουλ δράση για τους διεθνείς του Θρύλου!
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 08:20

Γεμάτο «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα των σημερινών (23/03) αγώνων των Εθνικών ομάδων τόσο για τα προκριματικά του Euro 2020 όσο και για τα προκριματικά του Cup Africa Nations.

Πιο συγκεκριμένα, η εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λιχτενστάιν στις 21:45 στην πρεμιέρα της «γαλανόλευκης» για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπενθυμίζουμε βρίσκονται 4 παίκτες του Ολυμπιακού, οι Φορτούνης, Μασούρας, Κούτρης και Μπουχαλάκης.

Υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του έχει επίσης ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος θα αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Νορβηγίας την Ισπανία επίσης στις 21:45.

Αναφορικά με το Cup Africa Nations o Χασάν θα αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Αιγύπτου τον Νίγηρα εκτός έδρας, σε μία αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 17:30.

Τέλος, ο Σισέ με την εθνική της Σενεγάλης στις 21:00 θα αντιμετωπίσει την Μαδαγασκάρη επίσης για τα προκριματικά του Cup Africa Nations.

Διαβάστε επίσης

«Βράζουν» με την ΕΠΟ σε FIFA, UEFA

«Βράζουν» με την ΕΠΟ σε FIFA, UEFA

Σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούν ότι δεν πήρε μέτρα για την εξάλειψη της βίας και ότι αδυνατεί να επιβληθεί στη Λίγκα και στις ΠΑΕ για θέματα βίας.

Σε ανοικτή... γραμμή για Χασάν

Σε ανοικτή... γραμμή για Χασάν

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Αιγύπτιο επιθετικό στο δυναμικό του και είναι σε επαφές με την Μπράγκα.

Ούτε τα προσχήματα...

Ούτε τα προσχήματα...

4.600 εισιτήρια φαίνεται ότι θα δώσει η Ξάνθη (ή αλλιώς ο ΠΑΟΚ Β’) στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Υπεράνω των νόμων (μόνο) ο Γκαγκάτσης!

Υπεράνω των νόμων (μόνο) ο Γκαγκάτσης!

Σκάνδαλο που οι Βασιλειάδης, Συναδινός κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Ο ρόλος του Υφυπουργού και των ομάδων της ΕΡΤ. Απαράδεκτη και η Λίγκα που έκανε... ψηφοφορία!