Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράζουν» με την ΕΠΟ σε FIFA, UEFA

«Βράζουν» με την ΕΠΟ σε FIFA, UEFA
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 08:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

FIFA και UEFA «βράζουν» με την ΕΠΟ! Οι ξένοι παράγοντες, αυτό δεν έχει σχέση με την απόφαση για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αλλά με τα επεισόδια που έγιναν, τα έχουν με τη διοίκηση Γραμμένου, επειδή θεωρούν ότι δεν πήρε μέτρα για την εξάλειψη της βίας. Την τρέχουσα σεζόν έχουμε τα επεισόδια στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο ματς του Champions League της ΑΕΚ με τον Αγιαξ, ενώ το ποτήρι ξεχείλισε με το ρεσιτάλ βίας των οπαδών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι των υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών, μετά και τα περσινά και με... αποκορύφωμα το «ντου» του οπλοφόρου Σαββίδη, ήλπιζαν ότι η ομοσπονδία θα αναλάβει πρωτοβουλίες, όμως δεν έκανε το παραμικρό πέρα από τη ψήφιση των κανονισμών.

Για παράδειγμα ήθελαν πρωτοβουλίες, για την εκπαίδευση των σεκιούριτι ή για το που θα διοχετεύονται τα εισιτήρια των αγώνων. Επίσης, θεωρούν ότι η ομοσπονδία πρέπει να έχει «ανοιχτή γραμμή» με τις ΠΑΕ για το θέμα της βίας.

Μεγάλο θέμα θεωρούν ότι υπάρχει και με τους κανονισμούς με τις... πόρτες και τα... παράθυρα, ενώ επανέρχεται και το θέμα της κατάργησης της δημόσιας ακροαματικής διαδικασίας των απολογιών, αντίθετα επιθυμούν αυτές να γίνονται με κατάθεση υπομνημάτων.

Τι κάνει η ΕΠΟ; Δημιουργεί Επιτροπή Καταπολέμησης της βίας! Για ό,τι δεν μπορούν, φτιάχνουν επιτροπή! Αναμένονται και νέες προσλήψεις;

Υπεύθυνη η ομοσπονδία

Πως είναι δυνατόν η ΕΠΟ να αποτελέσει την κυρίαρχη αρχή του ποδοσφαίρου, με ότι αυτό συνεπάγεται και με πρώτο και καλύτερο να μπορεί να επιβληθεί στη Λίγκα και στις ΠΑΕ; Τι μπορούμε να περιμένουμε από μια ομοσπονδία, η οποία έχει ταυτιστεί από την αρχή με τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με πρόεδρο τον «δικό μας Γραμμένο», όπως είπε και ο Σαββίδης, ενώ κατέρρευσε και το αφήγημα της «εξυγίανσης».

Μπορεί η συγκεκριμένη διοίκηση του Γραμμένου να πείσει ότι θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε...

Διαβάστε επίσης

Σε ανοικτή... γραμμή για Χασάν

Σε ανοικτή... γραμμή για Χασάν

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» αναφέρει πώς ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Αιγύπτιο επιθετικό στο δυναμικό του και είναι σε επαφές με την Μπράγκα.

Ούτε τα προσχήματα...

Ούτε τα προσχήματα...

4.600 εισιτήρια φαίνεται ότι θα δώσει η Ξάνθη (ή αλλιώς ο ΠΑΟΚ Β’) στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι.