Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμείς μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες»

«Εμείς μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες»
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 - 18:39

Μεγάλη γιορτή διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής (22/03) η Θύρα 7 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου του Ολυμπιακού.

Το «παρών» μεταξύ άλλων στην όμορφη αυτή γιορτή έδωσαν και δύο ζωντανοί Θρύλοι της ομάδας, οι Αλέκος Αλεξανδρής και Κυριάκος Καραταΐδης. Με την Θύρα 7 να τους βραβεύει για την τεράστια προσφορά τους στο σύλλογο, φωνάζοντας πολλά συνθήματα για εκείνους.

Με τη σειρά τους οι δύο παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού πήραν το λόγο και ευχαρίστησαν τον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας ότι ο κόσμος του Θρύλου είναι η δύναμη του. Μάλιστα, ο Αλέκος Αλεξανδρής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι ο πύρινός σου κόσμος που δε λυγάει ποτέ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλεναδρής ανέφερε κατά την βράβευσή του:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Επειδή η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, ένα θα σας πω: Εμείς όλοι μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε παίκτες, ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα. Είναι ο πύρινός σου κόσμος που δε λυγάει ποτέ. Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Κυριάκος Καραταΐδης, ο οποίος τόνισε μετά τη δική του βράβευση:

«Είμαι λίγο της παλιάς γενιάς εγώ. Η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ μεγάλη για εμένα. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος, γιατί είμαι και σε μία ηλικία πολύ μεγάλη. Αυτό εδώ το βραβείο για εμένα είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Πριν φύγω από το σπίτι μου είπε η κόρη μου «πώς θα ντυθείς;». «Θα ντυθώ όπως γουστάρω», της λέω, γιατί θέλω να είμαι μαζί μας. Είμαι μαζί σας, είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπάω».

Διαβάστε επίσης

Ο σχεδιασμός για το φινάλε...

Ο σχεδιασμός για το φινάλε...

Στα ματς που απομένουν οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.