Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Θόδωρος και οι φίλοι του, της... εξυγίανσης!

Ο Θόδωρος και οι φίλοι του, της... εξυγίανσης!
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 09:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

-«Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις», αναφέρει το γνωστό κινέζικο ρητό.

-«Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά», σύμφωνα με γνωστό τραγούδι.

-«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σύμφωνα με τη γνωστή κινηματογραφική ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου!

Στο... μουσείο της «εξυγίανσης», κάποτε στο μέλλον, η συγκεκριμένη φωτογραφία θα κατέχει ξεχωριστή θέση, για να μην πούμε την κορυφαία! Για τίτλο προτείνουμε: «Μια αγαπημένη οικογένεια». Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης βρέθηκε στο Βαντούζ, όπου η Εθνική αντιμετώπισε το Λιχτενστάιν, και φωτογραφήθηκε με τον «δικό μας Γραμμένο», σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως και με τους Παναγιώτη Διακοφώτη και Κώστα Βρακά.

Δίπλα στον Θόδωρο Θεοδωρίδη είναι ο Κώστας Βρακάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, παρατηρητής αγώνα στον ημιτελικό Κυπέλλου (της σεζόν 2016-17) που έγραφε στην έκθεσή του ότι του επιτέθηκε ο Μοντέστο και να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι έπαιζε ο γιος του στον ΠΑΟΚ. Ο σκοπός προφανής, να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Παραδίπλα είναι ο Παναγιώτης Διακοφώτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που ήταν παρατηρητής αγώνα στον τελικό των ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ όπου έγραψε πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν οι ομάδες επειδή άργησαν να φτάσουν στο γήπεδο! Ακόμη γελάνε μέχρι και τα αυτοκόλλητα που είχαν βάλει στα καθίσματα για να γίνει ο τελικός στο Πανθεσσαλικό.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τον ρόλο του Θόδωρου Θεοδωρίδη την εποχή της... εξυγίανσης. Πλέον, υπάρχει και το φωτογραφικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει ποιοι είναι οι φίλοι του. Άλλωστε, φαίνεται και από τα χαμόγελα. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι έπεσαν οι μάσκες και δεν θα έχουν άδικο...

Οι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι χωρίς τον Θόδωρο Θεοδωρίδη δεν θα υπήρχαν ούτε Γραμμένος, ούτε η υπόλοιπη «κομπανία», ούτε... εξυγίανση.

Να χαίρεται τους φίλους του ο Γενικός Γραμματέας της UEFA.

Διαβάστε επίσης