Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταγωνιστές και με τις Εθνικές τους!

Πρωταγωνιστές και με τις Εθνικές τους!
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 09:19

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι αρκετοί από τους παίκτες του Ολυμπιακού αυτή την εποχή. Αλλά το πιο σημαντικό δεν είναι ότι κάνουν καλά ματς μόνο με τα ερυθρόλευκα. Είναι σημαντικό πώς συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, να είναι στην πρώτη γραμμή, φορώντας και τις φανέλες των εθνικών τους ομάδες.

Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα τις προηγούμενες ημέρες. Όσοι παίκτες του Θρύλου αγωνίστηκε με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών του, ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Φορτούνης, Μασούρας και Κούτρης εκ των κορυφαίων της Ελλάδας, στην εκτός έδρας νίκη με το Λιχτενστάιν. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ σε καθοριστικό σημείο για την πορεία του ματς, ο δεύτερος ήταν μέσα στις φάσεις και έδωσε την ασίστ για τα δεύτερο ελληνικό τέρμα.

Ο Ομάρ βασικός με τη Νορβηγία κόντρα στην Ισπανία, έκανε καλή δουλειά. Ο Χασάν στο αρχικό σχήμα της Αιγύπτου κόντρα στον Νίγηρα, μέσα στις φάσεις, το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Ο Νάτχο βασικός με το Ισραήλ κόντρα στη Σλοβενία. Αφήσαμε τελευταίο τον Μεριά διότι ήταν από τους κορυφαίους για την Τυνησία και συνδύασε την πολύ καλή του απόδοση με γκολ κόντρα στη Σουαζιλάνδη.

Κι αυτό έχει την αξία του. Διότι αποδεικνύει πώς είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κάνουν τη διαφορά, είτε με τη φανέλα του Θρύλου, είτε με την Εθνική τους.

Διαβάστε επίσης

Στη «μάχη» και ο Καμαρά

Στη «μάχη» και ο Καμαρά

Το απόγευμα αγωνίζεται η Γουινέα και είναι ο τελευταίος από τους 11 διεθνείς του Ολυμπιακού που έχει ματς με την Εθνική του.