Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ζητούσαν να παρέμβει η ...NASA

Θα ζητούσαν να παρέμβει η ...NASA
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 08:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μια λεπτομέρεια που ξέφυγε από πολλούς. Ο Φριτζ, ο Γερμανός διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έκανε τον τελικό έλεγχο και στη συνέχεια έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι κινδύνευε η σωματικό του ακεραιότητα, χωρίς την παρουσία του τέταρτου Κουτσιαύτη (Αρτας), συνοδευόμενος μόνος από τους συμπατριώτες του βοηθούς. Αρα, ο Γερμανός ήξερε καλά τι έκανε, ενώ δεν αμφισβητείται ότι ήξερε και τους κανονισμούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, πριν ο Φριτζ αποφασίσει την οριστική διακοπή (σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και «εξυγιαντικών» ΜΜΕ, αντίστοιχα) φέρεται να μίλησε με τον υπερσύμβουλο Φούσεκ και με τον αρχιδιαιτητή Περέιρα. Επίσης, τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας).'Αρα, ήξερε τον κανονισμό, ότι έπρεπε να διατάξει την εκκένωση και να περιμένει μια ώρα.

Πάντως, ο ρέφερι «απαντά» σε όλα! Και στα ερωτήματα που θέτει ο δικαστής. Αφενός στο φύλλο αγώνα γράφει ότι φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα, αφετέρου έλεγε: «Κι αν μπουν και τρίτη φορά, τι θα κάνουμε; Το βλέπει όλος ο κόσμος, τι θα πουν στη Γερμανία για μένα;».

Παράλληλα, στην ποδοσφαιρική πιάτσα λένε και κάτι άλλο. Πως αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του κατηγορουμένου και έβγαινε τέτοια απόφαση σαν το «έκτρωμα» για το... καλό του Παναθηναϊκού θα ζητούσαν να παρέμβει η NASA, το ΝΑΤΟ μέχρι και ο ΟΗΕ! Μέχρι και ο Κοντονής θα έκανε δηλώσεις. Όμως, τώρα όλα καλά τόσο για τον Βασιλειάδη όσο για την εξυγίανση! Αυτά που κάνει ο τελευταίος δεν είναι δηλώσεις αλλά γενικότητες. Τα βάζει όλα στο ίδιο... τσουβάλι.

Διαβάστε επίσης

«Ζήτω η Ελλάδα!»

«Ζήτω η Ελλάδα!»

Οι ευχές της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την ημέρα της ανεξαρτησίας της χώρας μας.

Στο Κόπα Άφρικα και οι 4 διεθνείς του Θρύλου!

Στο Κόπα Άφρικα και οι 4 διεθνείς του Θρύλου!

Οι Μεριά, Σισέ, Χασάν και Καμαρά «σφράγισαν» με τις προκρίσεις των χωρών τους τη συμμετοχή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης, κάτι το οποίο δημιουργεί χαρά, αλλά και μεγάλο προβληματισμό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.