Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φορτούνης και η νέα γενιά 10αριών!

Ο Φορτούνης και η νέα γενιά 10αριών!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 12:54

Μια νέα εποχή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι αυτή που διανύουμε. Με πολλές αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται ορισμένοι παίκτες. Αλλιώς ήταν στο παρελθόν, αλλιώς τώρα. Με την πιο χαρακτηριστική ιστορία να αφορά τα 10άρια. Στο παρελθόν είχαν άλλα στοιχεία, πλέον έχουν άλλα στοιχεία.

Η ιστοσελίδα «sportnews.eu» έκανε αφιέρωμα για τη «νέα γενιά 10αριών στην Ευρώπη και αν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν τα βήματα των γιγάντων του παρελθόντος». Μέσα στα ονόματα που αναφέρονται είναι και ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κάνει εξαιρετική χρονιά με τον Θρύλο, αλλά ήταν καταλυτική η παρουσία του σε πολλά ματς της Εθνικής, όπως και στο τελευταίο με το Λιχτενστάιν που άνοιξε το σκορ.

Με το άρθρο να κάνει αναφορά επίσης στον Βέλγο Αζάρ, τον Ιταλό Μπερναρντέσκι, τον Τούρκο Τσαλχάνογλου, τον Κροάτη Μόντριτς, τον Βόσνιο Πιάνιτς και να τονίζει πώς είναι όλοι πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι εύκολη η σύγκριση με τους αστέρες του... χθες, γιατί έχουν αλλάξει και οι εποχές.

Διαβάστε επίσης