Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 21:02

Την πίστη του για νίκη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Βοσνία, την Τρίτη (26/3) στη Ζένιτσα, για τα προκριματικά του Euro 2020, εξέφρασε ο Δημήτρης Σιόβας σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να τονίζει αρχικά: «Δεν έχουμε άγχος ούτε λόγω έδρας, ούτε λόγω Τζέκο. Έχουμε εμπειρίες από έδρες, στην Ελλάδα έχουμε καυτά ντέρμπι. Στο εξωτερικό έχουμε αντιμετωπίσει αν όχι ισάξιους και μεγαλύτερους αντιπάλους! Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα...».

Για τις απουσίες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είπε: «Είναι μεγάλες απουσίες, έχουν μεγάλη εμπειρία. Τους χρειαζόμαστε στην ομάδα για να βοηθηθούν και οι νέοι παίκτες, όμως δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Καθένας γνωρίζει τον συμπαίκτη του. Θα τα καταφέρουμε αυτοί που είμαστε εδώ να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Εάν δώσουμε το 100%, θα είμαστε καλά αύριο».

Για το αν υπάρχει πίεση, υπογράμμισε: «Το έχω ξαναπεί. Η ομάδα έχει πίεση, αλλά μετά τη νίκη μας έφυγε ένα βάρος! Ξέρουμε ότι παίζουμε σε δύσκολη έδρα. Πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε άγχος σε ματς εκτός έδρας, γιατί μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα που θα χρειαστούν για να περάσουμε στο Euro στην έδρα μας».

Τέλος, ανέφερε: «Είναι δύσκολο ματς, παίζουμε σε δύσκολη και καυτή έδρα. Κάνουμε νέα αρχή. Δένουμε σιγά-σιγά σαν ομάδα. Να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις που θα μας οδηγήσουν στο Euro».

Διαβάστε επίσης

«Μου αρέσει στον Ολυμπιακό…»

«Μου αρέσει στον Ολυμπιακό…»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο μίλησε σε ισραηλινό Μέσο για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που έχει στο σύλλογο, αλλά επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.