Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν... ξεκολλάει από την ενδεκάδα ο Μεριά!

Δεν... ξεκολλάει από την ενδεκάδα ο Μεριά!
Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 22:05

Εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Σουαζιλάνδη, για τα προκριματικά του African Cup of Nations, πραγματοποίησε την Παρασκευή (22/3) ο Γιασίν Μεριά. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικός με την εθνική Τυνησίας και, μάλιστα, «βρήκε» και δίχτυα.

Ο στόπερ του Θρύλου είχε για άλλη μία φορά θετική παρουσία. Είναι, χαρακτηριστικό, ότι είναι ο μοναδικός... αναντικατάστατος για το αρχικό σχήμα των Τυνήσιων. Με τον Μεριά να «τρέχει» ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, με διαδοχικά 90λεπτα. Ούτε σε φιλικά δεν παίρνει... ανάσα!

Πιο αναλυτικά, από το 2017 (12/6) ο 26χρονος οπισθοφύλακας έχει βρεθεί 19 συνεχόμενες φορές στο αρχικό σχήμα της Τυνησίας! Και όχι μόνο αυτό. Σε αυτά τα 19 ματς, δεν έχει χάσει ούτε λεπτό! Κάτι που συμβαίνει, δηλαδή, τόσο με τον νυν Ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέν Ζιρές, όσο και με τον προκάτοχο του, Ναμπίλ Μααλούλ.

Χωρίς αμφιβολία, αποτελεί «κολόνα» της αμυντικής τετράδας της πατρίδας του. Και την Τρίτη (26/3) στο εκτός έδρας φιλικό με την Αλγερία, ενδέχεται να αγωνιστεί για 20ή συνεχόμενη φορά βασικός...

Διαβάστε επίσης

Ο Ομάρ και ο Κούτρης

Ο Ομάρ και ο Κούτρης

Ένα ερώτημα για δύο παίκτες του Θρύλου που τους παρακολουθούν ομάδες του εξωτερικού.