Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έλαμψε» ξανά ο Ραντζέλοβιτς!

«Έλαμψε» ξανά ο Ραντζέλοβιτς!
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 20:55

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίζονται στο εξωτερικό με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο νεαρός εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Ραντνίσκι Νις, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας «κλέψει» τις εντυπώσεις, αφήνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακόμη μία τέτοια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη (26/03), οδηγώντας την εθνική Ελπίδων της Σερβίας στη νίκη με 2-0 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας σε φιλικό παιχνίδι.

Το «αστέρι» των Πειραιωτών στο 86’ σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για την ομάδα του, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πτυχές από το σπουδαίο του ταλέντο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν τον νεαρό Σέρβο εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σίγουρα θα τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση, έπειτα από την εξαιρετική άνοδο και βελτίωση που παρατηρούν στον Ραντζέλοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Αναντικατάστατος ο Ομάρ!

Αναντικατάστατος ο Ομάρ!

Ο μπακ του Ολυμπιακού δεν «κουνιέται» από την ενδεκάδα της εθνική Νορβηγίας! Βασικός και κόντρα στη Σουηδία...