Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία για την Εθνική με υπογραφή Φορτούνη!

Ισοπαλία για την Εθνική με υπογραφή Φορτούνη!
Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 - 23:43

Με μεγάλους πρωταγωνιστές για ακόμη μία φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού η εθνική Ελλάδος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Βοσνία Ερζεγοβίνη (2-2) στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Euro 2020.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μπήκαν νωθρά στην αναμέτρηση, βλέποντας τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας προβάδισμα με 2 γκολ, με τέρματα των Βίσκα στο 10’ και Πιάνιτς στο 15’ του αγώνα.

Ωστόσο, στην επανάληψη η «γαλανόλευκη» μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο και με τον Φορτούνη να είναι ξανά ο ηγέτης της ομάδας μπόρεσε να μπει ξανά στο ματς και στη συνέχεια να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο «Φόρτου» έπειτα από δική του ενέργεια στο 63’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ, με μία υπέροχη, άπιαστη εκτέλεση. Γκολ που άλλαξε άρδην τη ψυχολογία της ομάδας, ειδικά και μετά την αποβολή του Πιάνιτς στο 65’ της αναμέτρησης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από έναν πρώην «ερυθρόλευκο» τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά στο 85’ «έγραψε» το τελικό 2-2.

Εκτός από τον Φορτούνη, εξαιρετικός ήταν επίσης ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος έδωσε πνοή στην επίθεση της Εθνικής, ενώ πολύ καλός, κυρίως στο 2ο ημίχρονο ήταν και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Βοσνία: Σέχιτς, Μπίτσακτσιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Βίστσα, Ντούλιεβιτς (80’ Μιλόσεβιτς), Πιάνιτς, Τσίμιροτ (93’ Κρούνιτς), Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Τζέκο (90’ Γκόγιακ).

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (80’ Κουλούρης), Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Μπουχαλάκης (46’ Μασούρας), Κουρμπέλης (67’ Κολοβός), Ζέκα, Φορτούνης, Δώνης, Σάμαρης.

Διαβάστε επίσης