Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερο τον Μεριά»

«Ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερο τον Μεριά»
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 09:52

Μια ακόμα καλή εμφάνιση για τον Γιασίν Μεριά την Τρίτη το βράδυ, στο εκτός φιλικό της Τυνησίας με την Αλγερία. Με τον αμυντικό του Ολυμπιακού να είναι από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής του, όπως αναφέρουν και οι συμπατριώτες του. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι κάτι άλλο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Τυνησία, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ανεβάσει την απόδοσή του από την ημέρα που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Η απόδοσή του έχει ανέβει, ενώ σε πολλά σημεία του ματς έχει κάνει σημαντική πρόοδο! Τόσο στον τρόπο με τον οποίο πιέζει και αντιμετωπίζει τον προσωπικό του αντίπαλο, στο κεφάλαιο των μακρινών πασών, αλλά και στις τοποθετήσεις του για να αντιμετωπίσει την κίνηση των αντίπαλων επιθετικών.

Κι αυτό που παραδέχονται οι Τυνήσιοι είναι πώς ο Ολυμπιακός ήταν η ιδανική επιλογή για τον Μεριά. Η απόφασή του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν κάτι παραπάνω από ιδανική. Διότι με τη δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό, έχει γίνει ήδη καλύτερος, ενώ έχει πολλά περιθώρια για να γίνει ακόμα καλύτερος.

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Η υπόθεση του Ζοζέ Σα αναμένεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως όλα δείχνουν θετικά για τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια Κώστα!» (pic)

«Συγχαρητήρια Κώστα!» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απένειμε τα εύσημα στον Φορτούνη για το νέο γκολ που σημείωσε με την Εθνική, στο ματς με τη Βοσνία.

Προτεραιότητα ο σέντερ φορ

Προτεραιότητα ο σέντερ φορ

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ιεραρχήσει το μεταγραφικό τους πλάνο και πρώτο τους μέλημα είναι η απόκτηση ενός «σεσημασμένου» γκολτζή.