Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ειδική διαχείριση των διεθνών

Η ειδική διαχείριση των διεθνών
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 11:43

Την Τετάρτη και την Πέμπτη γυρίζουν στην Ελλάδα οι περισσότεροι από τους διεθνείς του Ολυμπιακού που έλειψαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες. Σήμερα θα επιστρέψουν στην Αθήνα οι Έλληνες διεθνείς (σ.σ.: Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης), ο Ζοζέ Σα και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όσον αφορά στους Αφρικανούς (σ.σ: Γιασίν Μεριά, Αχμέντ Χασάν και Παπέ Αμπού Σισέ, η δική τους επιστροφή θα γίνει έως αύριο.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει να γυρίσουν όλοι στο Ρέντη. Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πώς δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα κατά την απουσία τους. Όσον αφορά στη διαθεσιμότητά τους για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, αυτό θα φανεί από την Παρασκευή. Θα δει ο 48χρονος προπονητής σε τι κατάσταση είναι και μετά θα αποφασίσει για την ενδεκάδα του ματς με την ομάδα του Περιστερίου και τα πρόσωπα που θα την απαρτίσουν.

Διαβάστε επίσης

Το ίδιο δυνατά ως το τέλος

Το ίδιο δυνατά ως το τέλος

Στα ματς πρωταθλήματος που απομένουν ως το φινάλε, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από όλους τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Συγχαρητήρια Κώστα!» (pic)

«Συγχαρητήρια Κώστα!» (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απένειμε τα εύσημα στον Φορτούνη για το νέο γκολ που σημείωσε με την Εθνική, στο ματς με τη Βοσνία.

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Η υπόθεση του Ζοζέ Σα αναμένεται να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως όλα δείχνουν θετικά για τον Ολυμπιακό.