Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ραντζέλοβιτς κερδίζει το… στοίχημα

Ο Ραντζέλοβιτς κερδίζει το… στοίχημα
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 - 14:06

Μια από τις δύο μεταγραφές που έχει κάνει ήδη ο Ολυμπιακός για το καλοκαίρι είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ έχει κάνει πολύ καλά ματς φέτος με τη Ραντνίτσκι. Μια σειρά από πολύ καλά ματς, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα ματς. Κάνοντας πρωταθλητισμό φέτος, καθώς η ομάδα του φέτος κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Ο 21χρονος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, είναι ικανός να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Και φτιάχνει γκολ, αλλά και σκοράρει όποτε έχει την ευκαιρία, ενώ από τα ματς που έχει κάνει φέτος, ένα είναι σίγουρο. Πώς δικαιούται να έχει την ευκαιρία του με τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς παρακολουθεί την πορεία του Σέρβου παίκτη.

Κι αυτό που μπορεί να πει κανείς είναι πώς ο Πορτογάλος τεχνικός, τον πιστεύει τον Ραντζέλοβιτς. Κι αυτό σημαίνει πώς θα πάρει την ευκαιρία του. Θα είναι στο Ρέντη, στην εκκίνηση της προετοιμασίας. Κι εκεί θα δείξει εάν μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

Το ίδιο δυνατά ως το τέλος

Το ίδιο δυνατά ως το τέλος

Στα ματς πρωταθλήματος που απομένουν ως το φινάλε, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από όλους τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.