Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουβέντα του Μαρτίνς με τους διεθνείς...

Κουβέντα του Μαρτίνς με τους διεθνείς...
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 08:44

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά μια ενδεκάδα διεθνείς έλειπαν από το Ρέντη το προηγούμενο διάστημα. Οι διεθνείς του Θρύλου έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν στην Ελλάδα, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινά διαδοχικά τετ-α-τετ με όσους γυρίζουν από τα ματς των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.

Θυμίζουμε πώς οι διεθνείς που ήταν απόντες από το Ρέντη ήταν οι Κώστας Φορτούνης, Λεονάρντο Κούτρης, Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Ζοζέ Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Αχμέντ Χασάν, Παπέ Αμπού Σισέ, Γιασίν Μεριά, Μπίμπαρς Νάτχο και Μαντί Καμαρά. Με τις τελευταίες επιστροφές στο Ρέντη να είναι προγραμματισμένες για σήμερα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός άρχισε από χθες να έχει διαδοχικά τετ-α-τετ με τους παίκτες του που επιστρέψουν από τις Εθνικές του, για να δει σε τι κατάσταση είναι. Διότι έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και θέλει να δει σε τι κατάσταση είναι, ενόψει του ματς με τον Ατρόμητο (31/3, 19:30). Διότι μετά και την κουβέντα που θα έχει μαζί τους, θα κρίνει εάν θα τους υπολογίζει για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου για την 26η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης