Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φινλανδός Γκεστράνιους με τον Ατρόμητο

Ο Φινλανδός Γκεστράνιους με τον Ατρόμητο
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 11:52

Η αποτυχία της ΚΕΔ και του Περέιρα είναι αδιαμφισβήτητη. Πλέον ουδείς έχει διαφορετική άποψη με όσα βλέπει να γίνονται. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έχει αποτύχει παταγωδώς και το δείχνουν αυτό οι επιλογές του. Τώρα ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του.

Στην προσπάθειά του να καλύψει το αίτημα του Ατρόμητου για ξένους ρέφερι και να μην ξεφτιλιστεί καθώς δεν μπορούσε να βρει άλλο, πήγε σε... σίγουρες λύσεις. Σε ξένους που είχαν σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα, γιατί άλλους δεν μπορούσε να βρει! Μετά τις «αστειότητες» με τον Φριτζ ποιος να έρθει άλλωστε;

Ο Φινλανδός, λοιπόν, που είχε διευθύνει το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον πρώτο γύρο επιστρέφει στην Ελλάδα. Θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα έχει ως συνεργάτες τους Γιάν Πέτερ Άραβιρτα και Μίκο Άλακαρε, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης). Ο Ματίας Γκεστράνιους είναι 41 ετών και διαιτητής FIFA από το 2011.

Διαβάστε επίσης

Ούτε... φιλικό στην Ξάνθη

Ούτε... φιλικό στην Ξάνθη

Η ακριτική ομάδα με 7 απουσίες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει δώσει σχεδόν όλα τα εισιτήρια από τα Πηγάδια, για το κυριακάτικο ματς, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.