Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αυτό ισχύει για τα ΑΜΕΑ ενόψει Ατρόμητου

Αυτό ισχύει για τα ΑΜΕΑ ενόψει Ατρόμητου
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 14:34

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε, μέσω ανακοίνωσης, τους φιλάθλους του που είναι Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες αναφορικά με ό,τι ισχύει για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο και πώς μπορούν να κρατήσουν θέση.

Με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» να αναφέρει ότι: «Για τον αγώνα της 26ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 31/03/2019 και ώρα 19:30, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 29/03 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 13:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους».

Διαβάστε επίσης

Μετά από διακοπή, θέλει έξτρα προσοχή

Μετά από διακοπή, θέλει έξτρα προσοχή

Ο Ολυμπιακός έχει δυσκολευτεί σε όλα τα φετινά ματς μετά από... διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες. Κάτι που είχε γίνει και τον Νοέμβριο, στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο.