Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δύο άξονες της ενίσχυσης του Θρύλου

Οι δύο άξονες της ενίσχυσης του Θρύλου
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 09:38

Απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για το φινάλε της φετινής Super League, αλλά και της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Όμως, στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει έντονη κινητικότητα. Έχει τεθεί επί τάπητος το θέμα των κινήσεων ενίσχυσης για το καλοκαίρι, αναφορικά με τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ ώστε η ομάδα να γίνει ακόμα καλύτερη. Τη νέα σεζόν υπάρχει και η συμμετοχή στο Champions League και ο πήχης ανεβαίνει.

Το σίγουρο είναι ένα. Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού θα κινηθεί, άμεσα, σε δύο... άξονες. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δύο μεγάλα θέματα. Την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός σέντερ φορ. Αυτό είναι το βασικό πλάνο και ο Πέδρο Μαρτίνς με τη διοίκηση του Θρύλου εξετάζουν τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Όλα αυτά, όμως, είναι στη θεωρία. Τι εννοούμε; Πώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού από το εξωτερικό. Σε μια τέτοια περίπτωση και ανάλογα την κρούση που θα γίνει, ανάλογα με τους όρους της, ίσως διαφοροποιηθούν τα δεδομένα αναφορικά με τις κινήσεις ενίσχυσης. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, σε σχέση με αυτά που αποτελούν -τώρα- προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης