Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνάντηση κορυφής για τη νέα σεζόν

Συνάντηση κορυφής για τη νέα σεζόν
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 12:17

Ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει. Οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και αρκετές ημέρες έχουν αρχίσει να «τρέχουν» τα θέματα που αφορούν την επόμενη περίοδο. Αλλά αυτό που απομένει είναι ένα ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πέδρο Μαρτίνς. Μια συνάντηση που επίκειται αυτές τις ημέρες, όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Θρύλου για να οριστικοποιήσουν τις κινήσεις που θα γίνουν σε όλα τα επίπεδα. Με το πιο «καυτό» να είναι το μεταγραφικό. Διότι εκεί πάνω θα πέσει το «βάρος» από εδώ και πέρα. Ο σχεδιασμός έχει γίνει, όμως, ένα πολύ σημαντικό ζήτημα είναι οι προτάσεις που θα έρθουν από το εξωτερικό για παίκτες του Ολυμπιακού. Το ίδιο ισχύει και για τους δανεικούς, καθώς θα καθορίσουν και τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Υπάρχουν πολλά θέματα ανοικτά και θα διευθετηθούν, ούτε ώστε από εδώ και πέρα να προχωρήσουν όλοι βάσει πλάνου και να γίνουν οι κινήσεις που απαιτούνται, έγκαιρα, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος στην έναρξη των υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν, καλύτερος και πιο δυνατός σε ό,τι αφορά το ρόστερ και τους παίκτες που θα το απαρτίζουν.

Διαβάστε επίσης

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...

Οι... άλλοι αναρωτιούνται για το sold out στο ματς με τον Ατρόμητο που είναι προ των πυλών, ενώ ο Ολυμπιακός δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. Πού να καταλάβουν!