Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...

Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό...
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 12:35

Μόλις 3.000 εισιτήρια είχαν μείνει, ως την Πέμπτη το βράδυ, αδιάθετα ενόψει του κυριακάτικου ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι... άλλοι αναρωτιόνται πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό! Τους προκαλεί αίσθηση, ενώ ο Θρύλος δεν «κυνηγά» κάποιον τίτλο! Και πώς να καταλάβουν!

Η μεγάλη διαφορά είναι πώς ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Είναι μια σχέση εξάρτησης αυτή ανάμεσα στους ΓΑΥΡΟΥΣ και τις «ερυθρόλευκες» ομάδες. Φέτος, σε μια σεζόν επανεκκίνησης το περασμένο καλοκαίρι, η ομάδα έκανε σημαντικά βήματα προόδου και μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερο. Ο κόσμος στηρίζει αυτή την προσπάθεια.

Δείχνει με τον τρόπο του πώς αναγνωρίζει την ωραία μπάλα που παίζει ο Θρύλος. Και όχι μόνο! Είναι και το σύνδρομο... στέρησης. Από τις 10 Μαρτίου και το ματς με τον Άρη έχει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός εντός έδρας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τρεις εβδομάδες ήταν αυτές και ο χρόνος δεν περνούσε με τίποτα! Λογικό να υπάρχει αυτή η... τρέλα που σε άλλους προκαλεί εντύπωση. Για όλους εμάς είναι κάτι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.

Πρώτος με διαφορά στα εισιτήρια ο Θρύλος, πάει για sold out σε αυτό το ματς. Ο οπαδός του Ολυμπιακού πάει για να δει την ομάδα του. Να απολαύσει καλό θέαμα, να χαρεί και να φύγει γεμάτος στη λήξη του ματς. Αυτό που θέλει να βλέπει, θα το δει. Ωραία μπάλα, καλό θέαμα και γκολ.

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση κορυφής για τη νέα σεζόν

Συνάντηση κορυφής για τη νέα σεζόν

Μέσα στις επόμενες ημέρες επίκειται ραντεβού του Πέδρου Μαρτίνς με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα για την επόμενη χρονιά.