Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι συγκεντρωμένος και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

«Είμαι συγκεντρωμένος και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 13:54

Ένας από τους παίκτες που το όνομά τους ακούγεται πολύ είναι ο Παπέ Αμπού Σισέ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού από τη Σενεγάλη είναι από τα πρόσωπα που είναι στην πρώτη... γραμμή και αποτελούν μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.

Ο ίδιος, όμως, ξεκαθάρισε πώς είναι 100% συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε αναφορά και στο προσεχές καλοκαίρι και την συμμετοχή με την εθνική του, στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μίλησε στα κανάλια Novasports για...

-τους πολλούς διεθνείς του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα να έχει πολλούς διεθνείς. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πολλούς διεθνείς και η απουσία τόσο πολλών παικτών με τις Εθνικές αποδεικνύει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός».

-τον στόχο του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Είναι επιτυχία που βρεθήκαμε στην τελική φάση, την μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για πρώτη φορά γιατί η Σενεγάλη είναι μία χώρα που δεν το έχει κατακτήσει».

-το γεγονός ότι αν φτάσει στον τελικό της 21ης Ιουλίου θα χάσει μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού: «Θα χάσω κάποιες μέρες της προετοιμασίας αν συμβεί αυτό. Όμως προτιμώ να παίρνω τα πράγματα όπως έρχονται. Πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα, μετά να πάω στην Εθνική και μετά θα ξαναγυρίσω στην ομάδα».

-το αν υπάρχει σωματική ή ψυχολογική επιβάρυνση για τους διεθνείς: «Πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός για να παίζεις σε όλα αυτά τα ματς. Όλοι θέλουν να είναι στην Εθνική, άλλα οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Η κούραση υπάρχει αλλά πρέπει να την ξεπερνάς, να μην την σκέφτεσαι και να δίνεις δύναμη στο σώμα σου. Πρέπει να είσαι σε top φυσική κατάσταση για να φτάσεις στην κορυφή».

-τον στόχο στο πρωτάθλημα: «Είναι πολύ σημαντικά τα πέντε παιχνίδια που απομένουν, όχι μόνο για να είμαστε κοντά στην κορυφή, αλλά και για την εικόνα του συλλόγου και των παικτών. Δεν έχουν βαθμολογική σημασία, αλλά πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά για να ξεκινήσουμε καλά την προετοιμασία για την επόμενη».

-το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι ένα μικρό ντέρμπι, θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό ματς για τον Ατρόμητο, που θέλει να μας κερδίσει για την τρίτη θέση. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, είχαμε πολλές απουσίες λόγω των διεθνών στην προετοιμασία γι' αυτό το ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

-το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού: «Νιώθω πολύ δεμένος με την ομάδα, είμαστε μία οικογένεια. Το μόνο για το οποίο μετανιώνω είναι για το ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν ακούω τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος και ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Την Τετάρτη (3/4) η έφεση του Ολυμπιακού

Την Τετάρτη (3/4) η έφεση του Ολυμπιακού

Συνεδριάζει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με θέμα την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να συνεχιστεί το ματς με τον ΠΑΟ, το οποίο διεκόπη για τα αίσχη που είχαν γίνει στο ΟΑΚΑ.