Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες και καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος!

Νίκες και καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος!
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 21:45

Επιστροφή στη δράση για τον Ολυμπιακό αυτή την Κυριακή (31/03), μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιθυμώντας να διευρύνουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν στο γήπεδό τους στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, φτάνοντας μόνο σε νίκες μέχρι το φινάλε. Ωστόσο, δεν φτάνουν μόνο οι νίκες για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος οφείλει να παίζει παράλληλα και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο υποσχέθηκε και σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι υποχρέωση του είναι να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος σε νίκες, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ανεξάρτητα με το ποιοι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν στις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός οφείλει πάντα να κερδίζει και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Θρύλου, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα στο απόλυτο μέχρι το φινάλε, κάνοντας χαρούμενους τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης