Ντουντούκα
Δεν σταματάμε. ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου, ΑΕΚ. Όλοι εκεί!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Διπλό άδειασμα στον Γραμμένο

Διπλό άδειασμα στον Γραμμένο
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - 08:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σα να μην έφτανε που ο Γραμμένος δεν κλήθηκε στην προχθεσινή συνάντηση (27/03) με αντιπροσωπεία της Superleague, όπου συζήτησαν για την αναδιάρθρωση, αν και δεν θα γινόταν τίποτα χωρίς την επικύρωση της ΕΠΟ στο ΔΣ που έγινε στις 24 Αυγούστου, χθες ακολούθησε διπλό άδειασμα, τόσο από τον Βασιλειάδη, όσο και από τον Φούσεκ! Ο Υφυπουργός έστειλε στην ΕΠΟ τροπολογία-τελεσίγραφο για την αναδιάρθρωση, αν και η ΕΠΟ είναι αυτή που έπρεπε να αποφασίσει για τη δημιουργία του νομικού πλαισίου για την ανεξάρτητη ή μη λειτουργία της νέας Super League 2.

Επειδή πρόκειται για θέματα που έχουν να κάνουν με τη συνολική δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα η αναδιάρθρωση «συμπαρασύρει» όλες τις κατηγορίες, η ΕΠΟ έπρεπε να είναι πρωταγωνίστρια και όχι ουραγός, όπως συμβαίνει τώρα. Μπορεί ο Γραμμένος να γνώριζε για την επίσκεψη του Φούσεκ, ο οποίος είναι υπερσύμβουλος της FIFA, στον Βασιλειάδη, όμως το πρωτόκολλο επιβάλλει να παρίσταται και η ΕΠΟ. Ο Φούσεκ του μετέφερε τη δυσαρέσκεια των FIFA, UEFA για τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, η διοίκηση Γραμμένου απαξιώνεται κάθε μέρα που περνάει.

Κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Στο... χέρι του Μαρτίνς

Στο... χέρι του Μαρτίνς

Όλοι μέσα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα.