Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι συμβαίνει με Χασάν...

Τι συμβαίνει με Χασάν...
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - 10:40

Ένα από τα θέματα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι εξελίξεις γύρω από το θέμα Χασάν. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει μεν θετική εισήγηση για την παραμονή του Αιγύπτιου επιθετικού, αλλά το θέμα ακόμα δεν έχει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Κι αυτό είναι που έχουν ως πληροφορία στην εφημερίδα «Record», όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής».

Όπως λοιπόν λένε στην χώρα της Ιβηρικής, δεν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Μπράγκα. Δεν έχουν ξεκινήσει οι συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Την ίδια στιγμή από την πλευρά της πορτογαλικής ομάδας, αυτό που έχει τονιστεί είναι πώς υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του «Φαραώ», η οποία φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να ανήκει στην Μπράγκα ως το 2021.

Οι Πορτογάλοι επισημαίνουν πάντως πώς ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθεια, είτε να επεκτείνει τον δανεισμό του Χασάν, είτε να «ρίξει» τις απαιτήσεις της Μπράγκα.

Διαβάστε επίσης

Στο... χέρι του Μαρτίνς

Στο... χέρι του Μαρτίνς

Όλοι μέσα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα.