Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μίλαν «βλέπει» Φορτούνη!

Η Μίλαν «βλέπει» Φορτούνη!
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - 12:10

Τις προηγούμενες ημέρες το όνομα του Κώστα Φορτούνη ακούγονται πολύ στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, να τον έχει ως βασικό μεταγραφικό στόχο για το προσεχές καλοκαίρι.

Αλλά πλέον οι πληροφορίες και τα σενάρια που έχουν να κάνουν με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όλο και πληθαίνουν. Με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» να αναφέρει πώς το όνομα του Φορτούνη ακούγεται έντονα στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο για την Μίλαν.

Όπως λέγεται στην Ιταλία, οι εμφανίσεις του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού έχουν κάνει... κλικ στους «ροσονέρι». Τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την εθνική ομάδα. Διότι στην Μίλαν αναζητούν έναν παίκτη που θα πάρει τη θέση του Τσαλχάνογλου και κρίνουν ότι ο Φορτούνης είναι αυτός.

Με το ενδιαφέρον να έχει μεγαλώσει τελευταία και δεν αποκλείεται η ιταλική ομάδα να κάνει πρόταση στους «ερυθρόλευκους» το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Καλή μπάλα, θέαμα, γκολ...

Καλή μπάλα, θέαμα, γκολ...

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των εμφανίσεων που έχουν κάνει στα τελευταία, εντός έδρας, ματς πρωταθλήματος και με τον Ατρόμητο.

Τι συμβαίνει με Χασάν...

Τι συμβαίνει με Χασάν...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Record» δεν έχουν ξεκινήσει οι συνομιλίες Ολυμπιακού και Μπράγκα για τον Αιγύπτιο φορ.