Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κούτρης στο επίκεντρο!

Ο Κούτρης στο επίκεντρο!
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 - 14:36

Ένα από τα ονόματα των παικτών του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην... ατζέντα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων είναι αυτό του Λεονάρντο Κούτρη. Ο αριστεροπόδαρος πλάγιος μπακ του Θρύλου έχει κάνει καλή χρονιά και αρκετές ομάδες από το εξωτερικό παρακολουθούν την πορεία του.

Το περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ από την Τζένοα για τον παίκτη, ενώ είχε ακουστεί έντονα πώς η Μαρσέιγ ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του. Αλλά τελικά δεν προχώρησε αυτή η ιστορία. Τώρα είναι και πάλι στο προσκήνιο.

Στην Αγγλία ακούγεται πολύ το όνομά του, με τις Λέστερ, Νιούκαστλ και Γουέστ Χαμ να τον έχουν στα πλάνα του, ενώ πάντα παραμένουν ανοικτές οι... πόρτες για την ιταλική και τη γαλλική αγορά.

Διαβάστε επίσης

Ο νέος αγώνας του Γιάγια Τουρέ (pic)

Ο νέος αγώνας του Γιάγια Τουρέ (pic)

Το κάλεσμα του Ιβοριανού στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και τους φιλάθλους, να παλέψουν ενάντια στο ρατσισμό στο άθλημα και στην κοινωνία.

Καλή μπάλα, θέαμα, γκολ...

Καλή μπάλα, θέαμα, γκολ...

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των εμφανίσεων που έχουν κάνει στα τελευταία, εντός έδρας, ματς πρωταθλήματος και με τον Ατρόμητο.