Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρύβει... παγίδες το ματς με τον Ατρόμητο

Κρύβει... παγίδες το ματς με τον Ατρόμητο
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 17:10

Στο ματς του πρώτου γύρου κανείς δεν έχει ξεχάσει τι έγινε στο Περιστέρι. Βέβαια, η ευθύνη του διαιτητή Ευαγγέλου ήταν μεγάλη. Πολλές κλωτσιές και σκληρό παιχνίδι από την ομάδα του Ατρόμητου. Κάτι ανάλογο θα γίνει και απόψε, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το ματς δεν θα είναι εύκολο. Μπορούν, όμως, να το κάνουν οι «ερυθρόλευκοι».

Εάν έχουν καλή απόδοση, εάν παίξουν την μπάλα που ξέρουν, δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Από το πρώτο λεπτό, δυνατά, για να φτάσουν στο στόχο τους. Είναι καλύτερη ομάδα, το αποδεικνύουν στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να το κάνουν για μια ακόμα φορά.

Επίσης, είναι σημαντικό πώς απόψε δεν θα υπάρχουν... Ευαγγέλου. Σφυρίζει ξένος διαιτητής, ο Φινλανδός Γκεστράνιους. Άρα δεν θα επιτρέψει στον Ατρόμητο να παίξει σκληρά, δεν θα αφήσει να πάει το ματς όπως στον πρώτο γύρο που δεν είχαν δει, διαιτητής και επόπτες, το χτύπημα-πέναλτι του Γιαννούλη στον Ποντένσε.

Διαβάστε επίσης

«Το Καραϊσκάκη σας… περιμένει!»

«Το Καραϊσκάκη σας… περιμένει!»

Μετά από τρεις εβδομάδες ανοίγουν οι... πύλες του «Κάστρου» του Θρύλου, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να δίνει το σύνθημα για το ματς με τον Ατρόμητο.