Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γέμισε παιδιά και κόσμο το Καραϊσκάκη

Γέμισε παιδιά και κόσμο το Καραϊσκάκη
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 19:39

Μετά από τρεις εβδομάδες ο κόσμος του Ολυμπιακού είχε τη δυνατότητα να βρεθεί ξανά στο Καραϊσκάκη, να δει τον Ολυμπιακό. Από το ματς με τον Άρη, στις 10 Μαρτίου, ανήμερα των 94ων γενεθλίων του Θρύλου.

Πάρα πολύς κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες του «Κάστρου» του Ολυμπιακού. Σχεδόν 30.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί κάθε ηλικίας. Με πολλές οικογένειες. Γονείς που πήραν τα παιδιά του και με την αλλαγή της ώρας, πήγαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Μια ιδιαίτερα διαδικασία, να μπολιάσουν την ιδέα του Θρύλου στη νέα γενιά. Να δημιουργεί κι αυτή. Από τον πατέρα στο παιδί. Μια «ερυθρόλευκη» κληρονομία που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά. Ο κόσμος ήταν εκεί, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Γέμισε το Καραϊσκάκη, ήταν ξανά δίπλα στην ομάδα, σε μια αναμέτρηση που δεν είχε βαθμολογική σημασία για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Χειροκρότημα στον Μέγιερι!

Χειροκρότημα στον Μέγιερι!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξέχασαν την προσφορά του Ούγγρου τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και τον καλωσόρισαν με θερμό χειροκρότημα στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ατρόμητος 2-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ατρόμητος 2-1 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Περιστερίου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλουν μια ακόμα νίκη στο Καραϊσκάκη. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.