Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό»

«Σαν στο σπίτι μου στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 19:15

Στο match programme του Ολυμπιακός-Ατρόμητος φιλοξενείται μία πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιώργου Μασούρα.

Ο εξτρέμ του Θρύλου μίλησε μεταξύ άλλων για τις πρώτες του εντυπώσεις στους Πειραιώτες, τονίζοντας ότι νιώθει σαν στο σπίτι του στον Ολυμπιακό, για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος, όπου επίσης πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό:

«Έχουν κυλήσει με εξαιρετικό τρόπο. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ, στον Ολυμπιακό. Από μικρός ήθελα μία μέρα να καταφέρω να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και το πέτυχα. Μπήκα στις προπονήσεις, μπήκα στους αγώνες, πήρα χρόνο συμμετοχής, πήρα και χρίσμα βασικού σε κάποια ματς, από τον κ. Μαρτίνς. Ήρθαν τα πρώτα γκολ, έφυγε και το άγχος μου. Σίγουρα όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα και δη στον Ολυμπιακό, έχεις ένα άγχος παραπάνω, προκειμένου να «πείσεις» με τις εμφανίσεις σου και να καθιερωθείς. Το ότι παίρνεις μεταγραφή στον Ολυμπιακό δεν σημαίνει αυτομάτως, ούτε ότι θα παίξεις, ούτε ότι θα πάρεις τη φανέλα βασικού στο σπίτι σου. Χρειάζεται δουλειά, υπομονή και εγρήγορση. Παίρνεις την ευκαιρία σου; Δείξε πράγματα. Παίρνεις ακόμη μία; Δείξε τα ίδια ή και περισσότερα. Σταθερότητα. Βελτίωση. Αυτά χρειάζονται».

Για το πώς ονειρεύεται το μέλλον του στην ομάδα:

«Πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος πρωταθλητής και γι’ αυτό ήρθα. Στόχος όλων μας, από τον κ. Μαρινάκη, μέχρι τον κ. Μαρτίνς, τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον «τελευταίο» υπάλληλο στα γραφεία, είναι ο Ολυμπιακός να είναι πάντα πρωταθλητής! Για αυτό δουλεύουμε και αυτό ονειρεύομαι και εγώ. Να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στον θρόνο του πρωταθλητή και να είμαι μέλος του. Να ζήσω και εγώ αυτή την τεράστια χαρά, με την ομάδα μου. Τώρα αν θα είμαι βασικός ή όχι, να σου πω την αλήθεια μου, το σκέφτομαι, αλλά δεν με «καταβάλλει». Δεν είναι αυτοσκοπός. Μακάρι με την απόδοσή μου να καταφέρω να κερδίσω θέση βασικού και να παίζω, θα προσπαθήσω!».

Για το γεγονός ότι διακρίνεται και στην Εθνική:

«Έχει παίξει μεγάλο ρόλο η παρουσία μου στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, κάτι είδε σε αυτούς τους αγώνες που έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με κάλεσε. Θεωρεί ότι είμαι σε φόρμα. Σε καλή κατάσταση. Και φυσικά έχω να ευχαριστώ τον κ. Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό. Δίνω σε κάθε ματς ό,τι έχω και βεβαίως είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με το Εθνόσημο στο στήθος. Αγαπώ τη χώρα μου και το να την εκπροσωπώ μου δίνει μεγάλη χαρά. Μακάρι να πάμε καλά, να κάνουμε τους φιλάθλους υπερήφανους. Και φυσικά σκέφτομαι το ίδιο και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Θέλω πάντα να τους κάνω υπερήφανους, γιατί είμαι και εγώ ένας από αυτούς!

Για το τι περιμένει από το αποψινό παιχνίδι, απέναντι στον Ατρόμητο;

«Ό,τι περιμένω πάντα. Να νικήσουμε! Μπορεί να ακούγεται λίγο… εγωιστικό, αλλά έτσι είναι ο Ολυμπιακός. Συνυφασμένος με τη νίκη και την επιτυχία. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν αψηφούμε τον αντίπαλό μας, δεν τον υποτιμούμε. Εκτιμούμε τις δυνατότητές του και θα δώσουμε τα πάντα, για να φτάσουμε σε μια σημαντική νίκη. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, μέχρι να τελειώσει, άλλωστε και όσο είμαστε όρθιοι, ελπίζουμε και μαχόμαστε! Ο κόσμος το βλέπει αυτό, για αυτό και είναι στο πλευρό μας, μας στηρίζει, μας βοηθά. Θέλουμε να του το ανταποδώσουμε και να του χαρίσουμε ακόμη μια νίκη»

Διαβάστε επίσης

Χειροκρότημα στον Μέγιερι!

Χειροκρότημα στον Μέγιερι!

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν ξέχασαν την προσφορά του Ούγγρου τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό και τον καλωσόρισαν με θερμό χειροκρότημα στην επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ατρόμητος 2-1 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ατρόμητος 2-1 (Τελικό)

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Περιστερίου στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θέλουν μια ακόμα νίκη στο Καραϊσκάκη. Live στις 19:30 στο gavros.gr/NS1.