Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα»

«Κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα»
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 21:40

Το σερί νικών του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίστηκε. Μια ακόμα νίκη, μια ακόμα ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους» που κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος των αντιπάλων τους. Σε αυτό στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας μετά το ματς στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να επισημαίνει αρχικά: «Σήμερα ξεκινήσαμε κάνοντας πολλά ατομικά λάθη τα οποία βοήθησαν τον Ατρόμητο να προηγηθεί. Στη συνέχεια αλλάξαμε στάση, ήμασταν ιδιαίτερα συμπαγείς και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα».

Όσον αφορά στον Γκεστράνιους και τους βοηθούς του, που έκαναν ουκ ολίγα λάθη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού σχολίασε την απόδοσή του Φινλανδού με αρκετή δόση χιούμορ: «Ήταν μια … καλή διαιτησία».

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο και τη στήριξή του και πάλι, τόνισε: «Η παρουσία του κόσμου είναι καταπληκτική. Ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας και στα 90 λεπτά υποστηρίζουν την ομάδα μας. Ακόμα μια αγωνιστική που έχουμε στην έδρα μας θέλουμε να τους αφήσουμε ικανοποιημένους για την στήριξη που μας έδειξαν όλη την χρονιά».

Διαβάστε επίσης