Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «ερυθρόλευκη» φόρμα

Η «ερυθρόλευκη» φόρμα
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 12:18

Καλύτερη πορεία από τον ΠΑΟΚ, βάσει βαθμολογικής συγκομιδής, έχει ο Ολυμπιακός στα τελευταία 13 ματς στη Super League σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» με εξαίρεση το ματς στην Τούμπα, μετρούν μόνο νίκες.

Δώδεκα (12) σε αυτή τη σειρά των αγώνων, κάτι που μεταφράζεται σε 36 πόντους. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει κάνει 11 νίκες και έχει συγκομιδή 35 βαθμούς. Κάτι που αποδεικνύει πώς τα δύο φετινά ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν «κλειδιά».

Το πρώτο γιατί ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά δεν μετουσίωσε σε κάτι ουσιαστικό αυτή την υπεροχή. Το δεύτερο στην Τούμπα που οι «ερυθρόλευκοι» πιάστηκαν... αδιάβαστοι, δέχθηκαν δύο γκολ νωρίς στο ματς και δεν κατάφεραν να επιστρέψουν.

Διαβάστε επίσης

«Ευλογημένος» (vid)

«Ευλογημένος» (vid)

Το ποστάρισμα του Ζοζέ Σα για την εντυπωσιακή επέμβαση που έκανε, στο 2ο λεπτό του ματς με τον Ατρόμητο.

Ασταμάτητοι οι Παίδες

Ασταμάτητοι οι Παίδες

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση της παιδικής ομάδας, νίκησε με 24 πόντους διαφορά (86-62) τον Ιωνικό στην Νίκαια και πέρασε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά της ΕΣΚΑΝΑ.

Ασυναγώνιστος ο λαός του Ολυμπιακού!

Ασυναγώνιστος ο λαός του Ολυμπιακού!

Σχεδόν 30.000 κόσμος την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ατρόμητο, σε ένα ματς βαθμολογικό αδιάφορο. Η διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ είναι στα 57.000 εισιτήρια.