Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι κινήσεις που άλλαξαν το ματς...

Οι κινήσεις που άλλαξαν το ματς...
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 20:05

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος του ματς με τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν θέματα. Ένα από αυτά ήταν πώς οι ακραίοι του Ατρόμητου έπαιζαν ψηλά, ενώ είναι πολύ γρήγοροι παίκτες. Με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να μην μπορέσουν τα μπακ του Θρύλου να κάνουν τις γνωστές προωθήσεις τους και να βοηθούν στο επιθετικό κομμάτι. Κι αυτό ήταν κάτι που στοίχισε με αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να τελειώσει με 0-1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στο ημίχρονο, εκτός από τις αλλαγές που έκανε, σε δύο σημεία στάθηκε και ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν. Το πρώτο ήταν να μην χάσουν την ηρεμία τους και να ακολουθήσουν το πλάνο. Το δεύτερο ήταν οι εντολές που έδωσε για να «φορτώσει» τη δεξιά πτέρυγα. Ο Κιβρακίδης είχε θέματα ανασταλτικά.

Ο Ντίας πήγε δεξιά, ενώ και ο Ομάρ ήταν καλύτερος και ανέβαινε ψηλά. Συν τοις άλλοις, ο Φορτούνης κινούνταν συνεχώς και πήγαινε προς τη δεξιά πτέρυγα. Στη φάση του 1-1 συνεργάστηκε με τον Ντίας, πριν σεντράρει για τον Γκιλιέρμε που ισοφάρισε.

Στην πορεία ήταν και ο Ποντένσε που έκανε αυτό, δηλαδή έρχονταν και εκείνος στα δεξιά και ήταν εκείνος που σέντραρε στο δεύτερο γκολ για να σκοράρει ο Μπουχαλάκης, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» που δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Διαβάστε επίσης