Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πυροβολεί» από παντού!

«Πυροβολεί» από παντού!
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 21:30

Μπορεί ο Ολυμπιακός να βρίσκεται εκτός στόχων, όμως αδιαμφισβήτητα, παίζει ωραία μπάλα, απολαυστικό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν. Μια ομάδα καλά δουλεμένη και… επιθετική, που παίρνει «κάτι» από κάθε παίκτη. Πόσω μάλλον στην επίθεση. Με τον Θρύλο να έχει «βρει» δίχτυα με 22 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές!

Ο Γκιλιέρμε ήταν ο… 22ος που σκόραρε φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα, με την ωραία κεφαλιά που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Βραζιλιάνος μέσος άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα του Πειραιά, καθώς το γκολ του κόντρα στην Μίλαν στον Ναό, στην έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, είχε χρεωθεί ως αυτογκόλ του Ζαπάτα.

Από τους Πειραιώτες, λοιπόν, δεν έχουν σκοράρει τη φετινή αγωνιστική χρονιά μόνον ο Τσιμίκας, ο Κούτρης και ο Μιράντα! Σε Superleague, Κύπελλο και Ευρώπη. Κάτι, πραγματικά, εντυπωσιακό.

Οι 16 από τους 22, μάλιστα, έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα στο πρωτάθλημα. Με τον… 16ο να είναι ο Μπουχαλάκης, ο οποίος «υπέγραψε» την ανατροπή (2-1) επί των Περιστεριωτών. Τέρμα, το οποίο ήταν το δεύτερο του Κρητικού μέσου στη φετινή σεζόν, μετά από αυτό που είχε σημειώσει απέναντι στην Μπέρνλι, για τα προκριματικά του Europa League.

Συγκεκριμένα, πέραν των Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη, με τον Ολυμπιακό έχουν σκοράρει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις οι Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκερέρο, Χριστοδουλόπουλος, Ελαμπντελαουί, Μασούρας, Χασάν, Μεριά, Βούκοβιτς, Ντίας, Σολδάνο, Τοροσίδης, Ποντένσε και Σισέ, καθώς και οι Φετφατζίδης, Μάνος, Ναουέλ και Βρουσάι!

Μάλιστα, μπορεί οι Τσιμίκας, Κούτρης και Μιράντα να μην έχουν… νιώσει φέτος την αίσθηση του γκολ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι του Θρύλου. Και αυτό, διότι μετρούν τρεις, τέσσερις και τρεις ασίστ, αντίστοιχα. Έχουν συμμετοχή, δηλαδή, σε 10 «ερυθρόλευκα» τέρματα!

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης