Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι Έλληνες θέλουν, η FIFA τους «μπλοκάρει»

Οι Έλληνες θέλουν, η FIFA τους «μπλοκάρει»
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 08:29
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί οι διαιτητές της Superleague, στη συζήτηση με τον Ισπανό αρχιδιαιτητή Φερνάντεζ Μαρίν να έθεσαν θέμα, στο σεμινάριο της Κατερίνης που έγινε την περασμένη εβδομάδα, για τον ορισμό των ξένων διαιτητών, όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Μόνοι τους το... έχασαν, καθώς τα λάθη τους οδήγησαν την FIFA να επιβάλει κανονισμό, ώστε ρέφερι από το εξωτερικό να διαιτητεύουν τα δύσκολα παιχνίδια.

Αρα, ξεκάθαρα, δεν τους φταίει κανείς. Πρώτα πρέπει να κοιτάξουν τον... καθρέπτη τους. Πάντως, και μόνο το γεγονός ότι δεν θέλουν να σφυρίζουν ξένοι καταρρίπτει και το... αφήγημα του μπούλινγκ.

Ο Περέιρα, στο σεμινάριο της Κατερίνης, δικαιολόγησε τον ερχομό ξένων διαιτητών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτό γίνεται για να προφυλαχθούν οι Έλληνες. Ασφαλώς και πρόκειται για ...καραμέλα χωρίς γεύση, καθώς επανέλαβε το συγκεκριμένο ισχυρισμό για πολλοστή φορά σε ένα ακόμη σεμινάριο, ενώ οι ρέφερι της Superleague δεν θέλουν να έρχονται ξένοι συνάδελφοί τους.

Όμως, ο Πορτογάλος δεν μπορεί, ακόμη και να θέλει να στηρίξει τους Έλληνες διαιτητές. Ας του ζητήσουν οι τελευταίοι να εισηγηθεί στη FIFA να μην σφυρίζουν ξένοι διαιτητές την επόμενη σεζόν! Το αίτημα θα απορριφτεί πάραυτα!

Διαβάστε επίσης

Ο «αφανής» MVP του Θρύλου

Ο «αφανής» MVP του Θρύλου

Ο Γκιλιέρμε έκανε μια ακόμα πολύ «γεμάτη» εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με εκπληκτικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά την απόδοσή του.