Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπουχαλάκης δικαιώνει τον Μαρτίνς

Ο Μπουχαλάκης δικαιώνει τον Μαρτίνς
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 09:15
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σε κάθε ματς πάντα ένας προπονητής κρίνεται από τις επιλογές του. Σε αυτό της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο, ένας από τους παίκτες που έκαναν πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας μέσος έχει «ακούσει» πολλά, το ίδιο και ο Πέδρο Μαρτίνς που τον εμπιστεύεται. Αλλά στο τέλος της... ημέρας, αυτό που μετρά πρωτίστως είναι τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί κρίνονται όλοι...

Στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου, ο Κρητικός μέσος είχε καλή παρουσία. Τη συνδύασε με το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, αυτό που έδωσε τελικά τη νίκη. Όμως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε κι άλλα πράγματα, που μπορεί να μην έχουν φανεί με... γυμνό μάτι!

Ήταν ο πρώτος παίκτες σε πάσες για τον Ολυμπιακό. Έδωσε συνολικά 21, ξεπερνώντας και τον Φορτούνη και τον Γκιλιέρμε! Είχε κι ένα κλέψιμο, ενώ ήταν ο παίκτης που κέρδισε τα περισσότερα φάουλ, τρία, για λογαριασμό του Θρύλου. Συν τοις άλλοις πέτυχε και ένα εξαιρετικό γκολ, με σουτ στην κίνηση, αξιοποιώντας την ασίστ του Ποντένσε.

Αποδεικνύεται πώς είναι ένας παίκτης χρήσιμος για την ομάδα. Πάντα στο ρόστερ πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός παίκτες με ανάλογη προσφορά και χαρακτηριστικά. Είναι παίκτες που ακολουθούν τις οδηγίες του προπονητή και συνήθως τον δικαιώνουν με ό,τι κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης

Ο «αφανής» MVP του Θρύλου

Ο «αφανής» MVP του Θρύλου

Ο Γκιλιέρμε έκανε μια ακόμα πολύ «γεμάτη» εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με εκπληκτικές επιδόσεις σε ό,τι αφορά την απόδοσή του.