Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε τρομερή φόρμα ο Ποντένσε!

Σε τρομερή φόρμα ο Ποντένσε!
Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 19:02

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν κόντρα στον Ατρόμητο ο Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ του Θρύλου έδειξε σε ακόμη μία αναμέτρηση ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, δίνοντας την ασίστ στον Μπουχαλάκη για το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Πειραιώτες με 2-1.

Ο «σούπερμαν» του Ολυμπιακού ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά με τις εντυπωσιακές του ενέργειες στον αέρα το «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε φανερές τις πτυχές του τεράστιού του ταλέντου.

Ο Ποντένσε μετά και από αυτή την εμφάνιση και την ασίστ που έδωσε, βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα στην Superleague, έχοντας μάλιστα το τελευταίο διάστημα εξαιρετικές επιδόσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος άσος του Θρύλου έχει συμμετοχή σε γκολ της ομάδας του, είτε με ασίστ, είτε με γκολ στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος των «ερυθρόλευκων», με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό, η τύχη του οποίου ακόμη εκκρεμεί.

Αναλυτικότερα, εκτός από την ασίστ που σημείωσε κόντρα στον Ατρόμητο, απέναντι στον Άρη είχε σκοράρει 2 γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1. Ασίστ είχε σημειώσει κόντρα στον Απόλλωνα στην Ριζούπολη (0-2), ενώ 2 ασίστ είχε και κόντρα στον ΟΦΗ στη νίκη του Ολυμπιακού με 5-1. Κόντρα στην ΑΕΚ είχε επίσης μία ασίστ στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1. Γκολ είχε σημειώσει και στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Ποντένσε «πετάει» και μαζί του «πετάει» επιθετικά και ο Ολυμπιακός, ανεβάζοντας με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κατακόρυφα το επίπεδο των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης

«Κατηφορίζει» ο Ναός!

«Κατηφορίζει» ο Ναός!

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός στους εντός έδρας αγώνες του, έχοντας συντελεστή τερμάτων 38-8 στο πρωτάθλημα και 59-14 σε όλες τις διοργανώσεις!