Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες...

Ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες...
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 10:22

Στην Πολωνία και το Γκντανσκ ή πιο σωστά στην περιφέρεια της πολωνικής πόλης, στο Γκνιεβίνο, θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για να υπάρξουν και οι ανακοινώσεις. Κι έχουν να κάνουν με τα φιλικά που θα δώσουν στην πορεία.

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην Πολωνία την τελευταία εβδομάδα του Ιούνη και το πρώτο δεκαήμερο, περίπου, του Ιούλη. Εν συνεχεία, το πλάνο περιλαμβάνει να δοθούν δυνατά φιλικά ώστε η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για το πρώτο επίσημο ματς της επόμενης περιόδου, στις 23 ή 24/7.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοικτή... γραμμή για να κλείσουν και τα φιλικά και να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις αναφορικά με το συνολικό πλάνο της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια πολλά Μαρίνα!

Χρόνια πολλά Μαρίνα!

Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού έχει γενέθλια σήμερα και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια της εύχεται χρόνια πολλά.

Πιο συντηρητικά...

Πιο συντηρητικά...

Φορτούνης και Γκιλιέρμε θα γυμναστούν πιο χαλαρά αυτές τις ημέρες, καθώς δέχθηκαν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα με τον Ατρόμητο.

Εκδικάζεται η έφεση του Θρύλου

Εκδικάζεται η έφεση του Θρύλου

Στις 16:00 το απόγευμα συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να αποφασίσει οριστικά για το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που είχε διακοπεί στις 17 Μαρτίου.