Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζοβάρας με παρατηρητή τον κουμπάρο του Τεβεκέλη!

Τζοβάρας με παρατηρητή τον κουμπάρο του Τεβεκέλη!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 14:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για δεύτερη φορά φέτος ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) ορίστηκε να σφυρίξει παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς είναι ο «εκλεκτός» της... εξυγίανσης για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (08/04) με τον Παναιτωλικό. Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη (3-1) καταλόγισε ένα σούπερ ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος του Ολυμπιακού στο 74', καθώς η μπάλα βρήκε στον κολλημένο αγκώνα του Τσιμίκα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο προηγούμενο πρωτάθλημα για την 29η αγωνιστική είχε σφυρίξει Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 4-0.

Βοηθοί του Τζοβάρα θα είναι οι Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), ενώ τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Μανούχος (Αργολίδας). Όμως, η πρόκληση έχει να κάνει με τον παρατηρητή διαιτησίας που θα είναι ο Αλέξανδρος Τικόζογλου (Μακεδονίας).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί ο Τικόζογλου είναι κουμπάρος του παράγοντα του ΠΑΟΚ, Μάλαμα Τεβεκέλη. Επίσης, υπήρξε και εκλεκτός του Γραμμένου, καθώς όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν πρόεδρος στην ΕΠΣ Μακεδονίας ο Τικόζογλου είχε μπει επικεφαλής της επιτροπής διαιτησίας της ένωσης. Φέτος, το όνομά του έπαιξε για την ΚΕΔ αντί του Τσαχειλίδη.

Η είδηση τον ορισμών της 27ης Αγωνιστικής έχει να κάνει και με το ορισμό του Τζήλου, ο οποίος στις 19 Δεκεμβρίου 2018 έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε για πρώτη φορά από τότε και την Δευτέρα (08/04) θα σφυρίξει Ατρόμητος-Απόλλων.

Διαβάστε επίσης

Αρχηγός! (pic)

Αρχηγός! (pic)

Το ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων» για τον κορυφαίο παίκτη τους τη φετινή σεζόν, τον Κώστα Φορτούνη!