Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο δρόμο για την... κατοστάρα!

Στο δρόμο για την... κατοστάρα!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 20:10

Γράψαμε την Τρίτη (2/4) στο gavros.gr για τις εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις του Ολυμπιακού στο «σπίτι» του, τη φετινή σεζόν. Γενικότερα, όμως, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας δηλαδή, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεχωρίζει στην επίθεση, παίζοντας ελκυστικό και απολαυστικό ποδόσφαιρο.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι Πειραιώτες έχουν σκοράρει φέτος 89 φορές σε Superleague, Κύπελλο και Europa League. Και, πλέον, «ψάχνουν» την... κατοστάρα!

Ο Θρύλος, λοιπόν, στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, κόντρα σε σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία και ΑΕΛ, σκοπεύει να φτάσει τα 100 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις!

Διαβάστε επίσης

Με σπρώξιμο (ξανά) ο ΠΑΟΚ!

Με σπρώξιμο (ξανά) ο ΠΑΟΚ!

Οι Θεσσαλονικείς έχοντας για ακόμη μία φορά διαιτητική εύνοια και παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με γκολ-οφσάιντ του Μάτος, προηγουμένως έχει υπάρξει και επιθετικό φάουλ πάνω στον Αθανασιάδη, επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Της… εξυγίανσης στην Τούμπα!

Της… εξυγίανσης στην Τούμπα!

Την 1η αγωνιστική το πέναλτι-φάντασμα σε βουτιά του Πρίγιοβιτς και στον ημιτελικό του Κυπέλλου το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ-οφσάιντ του Μάτος υπέρ του ΠΑΟΚ και εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης.