Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σπρώξιμο (ξανά) ο ΠΑΟΚ!

Με σπρώξιμο (ξανά) ο ΠΑΟΚ!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 21:02

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση… Και ειδικά στην περίπτωση του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν είναι πάρα πολλά τα διαιτητικά «όργια» υπέρ του…

Οι Θεσσαλονικείς για ακόμη μία φορά με απίστευτο διαιτητικό σπρώξιμο πήραν τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ένα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αντικανονικό γκολ, με τον Μάτος στο 17’ της αναμέτρησης να παίρνει την μπάλα από θέση οφσάιντ, ενώ στο ξεκίνημα της φάσης έχει γίνει επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Αθανασιάδη. Ωστόσο, οι Κουμπαράκης και Ευθυμιάδης, διαιτητής και βοηθός του αγώνα, δεν είδαν τίποτα, μετρώντας το τέρμα του ΠΑΟΚ... Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάτος έκανε το τελικό 2-0.

Δεν κρατάνε πλέον, ούτε τα προσχήματα… Η… εξυγίανση χτύπησε και στο Κύπελλο, ευνοώντας για ακόμη μία φορά τους Θεσσαλονικείς.

Βέβαια, οι… αντικειμενικοί αγνοούνται… Αλλά, αφού δεν υπάρχει Ολυμπιακός, όλα είναι καλά...

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας…

Διαβάστε επίσης

Της… εξυγίανσης στην Τούμπα!

Της… εξυγίανσης στην Τούμπα!

Την 1η αγωνιστική το πέναλτι-φάντασμα σε βουτιά του Πρίγιοβιτς και στον ημιτελικό του Κυπέλλου το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ-οφσάιντ του Μάτος υπέρ του ΠΑΟΚ και εις βάρος του Αστέρα Τρίπολης.