Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της… εξυγίανσης στην Τούμπα!

Της… εξυγίανσης στην Τούμπα!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 - 21:19

Η… εξυγίανση έκανε αισθητή για ακόμη μία φορά την παρουσία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πού αλλού; Στην Τούμπα, στο ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Εκεί, όπου οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκαν για ακόμη μία φορά τη διαιτητική εύνοια για να πάρουν τη νίκη, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ με ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ-οφσάιντ του Μάτος στο 17’ της αναμέτρησης, ενώ είχε προηγηθεί και στην αρχή επιθετικό φάουλ, για να πάρουν τελικά τη νίκη με 2-0 στο τέλος.

Ο Αστέρας «βράζει» για τη νέα του «σφαγή» από τους Θεσσαλονικείς. Άλλωστε μπορεί να έχει περάσει καιρός, όμως, όλοι θυμούνται το πώς έχασε από τον ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάλι στην Τούμπα.

Τότε, που ο Κουτσιαύτης είχε βαφτίσει πέναλτι την καλλιτεχνική βουτιά του Πρίγιοβιτς και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 κόντρα στους Αρκάδες.

Είναι, λογικό, λοιπόν να «βράζουν» στον Αστέρα, βλέποντας και στα 2 ματς τους κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να παλεύουν για ένα θετικό αποτέλεσμα και να μην τους αφήνει να το πετύχουν αυτό η… εξυγίανση!

Βέβαια, για όλους όσους γνωρίζουν τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν προκαλούν και ιδιαίτερη έκπληξη τα νέα όργια υπέρ του ΠΑΟΚ.

Έχει γίνει φανερό σε όλη την Ελλάδα από την αρχή της σεζόν τι γίνεται και συνεχίζεται να γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο της… εξυγίανσης.

Διαβάστε επίσης

Με σπρώξιμο (ξανά) ο ΠΑΟΚ!

Με σπρώξιμο (ξανά) ο ΠΑΟΚ!

Οι Θεσσαλονικείς έχοντας για ακόμη μία φορά διαιτητική εύνοια και παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με γκολ-οφσάιντ του Μάτος, προηγουμένως έχει υπάρξει και επιθετικό φάουλ πάνω στον Αθανασιάδη, επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης (2-0).