Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα Φορτούνη έχει πάρει το.. δρόμο του

Το θέμα Φορτούνη έχει πάρει το.. δρόμο του
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 09:17

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στην πλευρά του Κώστα Φορτούνη και του Ολυμπιακού έχουν ήδη γίνει. Το σίγουρο είναι ένα. Πώς μεταξύ τους υπάρχει ταύτιση απόψεων σε αρκετά ζητήματα. Το υπάρχον συμβόλαιο του διεθνή μεσοεπιθετικού με τους «ερυθρόλευκους» λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Κάτι που σημαίνει πώς το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία, καθώς από την 1η Ιανουαρίου 2020, θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει εφόσον δεν έχει καταλήξει σε νέα συμφωνία με τους Πειραιώτες. Η πλευρά του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι σε ανοικτή... γραμμή με τους «ερυθρόλευκους».

Κι αυτό που μπορεί να πει κανείς, με βεβαιότητα, είναι πώς υπάρχει καλό κλίμα στις κουβέντες που έχουν γίνει. Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον Θρύλο, ενώ και η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχουν πρόθεση να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη. Το προσεχές διάστημα το θέμα θα «τρέξει» και αναμένονται εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Αμφίβολος ο Κούτρης

Αμφίβολος ο Κούτρης

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και «παίζεται» η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό.