Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το προφίλ του στόπερ...

Το προφίλ του στόπερ...
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 14:52

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού το προσεχές καλοκαίρι. Ένας παίκτης που θα δώσει στον Ολυμπιακό αυτά που του λείπουν. Κυρίως με την εμπειρία του. Διότι αυτό αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι». Ποδοσφαιριστής που να έχει ποιότητα και να μπορεί να κάνει παιχνίδι από πίσω. Κι αυτό που θέλει βασικά ο Μαρτίνς είναι να βρεθεί ένας στόπερ που να είναι αριστεροπόδαρος. Διότι στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί δεξιοπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί.

Αλλά το προφίλ του στόπερ που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ενός παίκτη που θα είναι ηγέτης και θα μπορεί να καθοδηγεί την άμυνα. Ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει ξεκάθαρα τη διαφορά, διότι αυτό λείπει από τον Ολυμπιακό κι αυτό θέλει να πάρει.

Γενικά ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αρκετές περιπτώσεις παικτών στα υπόψιν του, αλλά ό,τι είναι να γίνει θα γίνει κάτω από ώριμη σκέψη, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Διαβάστε επίσης

Ποιο ΟΑΚΑ; Στο Πανθεσσαλικό έγιναν χειρότερα… Σκεφτείτε το καλύτερα…

Ποιο ΟΑΚΑ; Στο Πανθεσσαλικό έγιναν χειρότερα… Σκεφτείτε το καλύτερα…

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης, τόνισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει στο ΟΑΚΑ… Όμως ίσως υπάρχει ακόμη καλύτερη λύση για έναν ακόμη τελικό «εξυγίανσης»…