Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο Ρέντη! (pics, vid)

Μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο Ρέντη! (pics, vid)
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019 - 17:30

Την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία είχαν οι εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού, οι οποίοι πέρασαν μία ημέρα σαν παίκτες του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (03/04) πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών το 3ο και τελευταίο για φέτος «Olympiacos Xperience», με τους εκπροσώπους των χορηγών του Ολυμπιακού να ζουν μία συναρπαστική εμπειρία.

Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ των Πειραιωτών, με τους οποίους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, παίρνοντας και δεκάδες αυτόγραφα.

Αναλυτικά η ξεχωριστή ημέρα που έζησαν οι εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού:

«Το πρωί, το πούλμαν της ομάδας παρέλαβε τους εκπροσώπους από το parking του «Γ. Καραϊσκάκης» και τους μετέφερε στο Ρέντη. Το προσωπικό του Προπονητικού Κέντρου του Θρύλου υποδέχτηκε τους συμμετέχοντες και ανέλαβε να τους ξεναγήσει στους χώρους, όπου προπονούνται οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου (τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών), αφού πριν γευμάτισαν στο εστιατόριο της ομάδας.

Έπειτα, παρακολούθησαν από κοντά την προγραμματισμένη προπόνηση και εν συνεχεία, όλοι τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και με το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην πάρουν και αυτόγραφα των παικτών της μεγάλης τους αγάπης!

Εν συνεχεία, το πούλμαν της ομάδας παρέλαβε και πάλι τους συμμετέχοντες και τους επέστρεψε εκεί από όπου τους παρέλαβε! Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η «ερυθρόλευκη» μέρα τους! Μια μέρα που σίγουρα θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή».

Διαβάστε επίσης

Ποιο ΟΑΚΑ; Στο Πανθεσσαλικό έγιναν χειρότερα… Σκεφτείτε το καλύτερα…

Ποιο ΟΑΚΑ; Στο Πανθεσσαλικό έγιναν χειρότερα… Σκεφτείτε το καλύτερα…

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας, Μάνος Γαβριηλίδης, τόνισε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει στο ΟΑΚΑ… Όμως ίσως υπάρχει ακόμη καλύτερη λύση για έναν ακόμη τελικό «εξυγίανσης»…

Το προφίλ του στόπερ...

Το προφίλ του στόπερ...

Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητούν έναν παίκτη που να είναι έμπειρος, με ποιότητα και αριστεροπόδαρος.