Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδώνει» η προετοιμασία

«Κλειδώνει» η προετοιμασία
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 09:12

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού θα γίνει στην Πολωνία. Αυτό που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα είναι οι ημερομηνίες των φιλικών. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν μέρος και σε ένα φιλικό τουρνουά, πριν γυρίσουν στην Ελλάδα για να ετοιμαστούν για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας σεζόν (23 ή 24 Ιουλίου).

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα βρεθεί στην Πολωνία, στην περιφέρεια του Γκντανσκ, από τις 24 ή 25 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου. Το πλάνο θέλει τον Θρύλο να συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά που θα γίνει σε γειτονική χώρα. Για ένα τριήμερο θα ταξιδέψουν εκεί οι «ερυθρόλευκοι» και θα δώσουν δυνατά φιλικά, πριν γυρίσουν στην Ελλάδα. Οι ημερομηνίες ρυθμίζονται και θα υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Οι τρεις υποψήφιοι...

Οι τρεις υποψήφιοι...

Αχμέντ Χασάν, Μαντί Καμαρά και Κώστας Τσιμίκας έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό.

H «εκτόξευση» του Βρουσάι

H «εκτόξευση» του Βρουσάι

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Βίλεμ, έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του, εκτοξεύοντας την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.