Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρόνια πολλά Γκιλιέρμε!» (pic)

«Χρόνια πολλά Γκιλιέρμε!» (pic)
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 10:39

Είναι από τους MVP της φετινής χρονιάς στον Ολυμπιακό. Ο Γκιλιέρμε δεν είναι απλά ένας καλός μέσος. Είναι «αθόρυβος» μεν, πολύτιμος δε καθώς κάνει πολλές δουλειές. Αφανής ηγέτης στο χώρο του κέντρου.

Σήμερα ο Βραζιλιάνος έχει γενέθλια, καθώς κλείνει στα 28. Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Πειραιά, χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, όμως από εκείνο το σημείο και μετά όχι απλώς ανέβασε την απόδοσή του, αλλά έδειξε πώς δικαίως ο Μαρτίνς επέμενε για την απόκτησή του. Ήξερε τι παίκτες είναι και τι μπορεί να κάνει!

Άπαντες στην οικογένεια του Θρύλου στέλνουν στον Γκιλιέρμε τις ευχές τους για τα γενέθλιά του. Όπως έπραξε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στέλνοντας το ευχετήριο μήνυμά της στον Βραζιλιάνο μέσω των social media του συλλόγου με τη φράση: «Χρόνια πολλά Γκιλιέρμε!»

Διαβάστε επίσης

«Ματιές» στην τουρκική αγορά

«Ματιές» στην τουρκική αγορά

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, με την πτώση της λίρας, καθώς μπορεί να προκύψουν καλές περιπτώσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ντίας κέρδισε... πόντους

Ο Ντίας κέρδισε... πόντους

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήγε καλά στο ματς με τον Ατρόμητο και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

Οι τρεις υποψήφιοι...

Οι τρεις υποψήφιοι...

Αχμέντ Χασάν, Μαντί Καμαρά και Κώστας Τσιμίκας έχουν πολλές πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό.