Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν...

Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν...
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019 - 12:33

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν καθορίσει τις κινήσεις που θα κάνουν σε ό,τι αφορά το καλοκαίρι και την ενίσχυση της ομάδας. Είναι συγκεκριμένοι οι στόχοι, όσον αφορά στις θέσεις που θα κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για να γίνουν ακόμα πιο δυνατοί τη νέα σεζόν. Το θέμα, όμως, είναι πώς όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν. Πώς θα γίνει αυτό;

Εάν έρθουν προτάσεις για παίκτες του Ολυμπιακού, ορισμένοι εκ των οποίων είναι και βασικοί, οι οποίοι βρίσκονται στην «ατζέντα» ευρωπαϊκών συλλόγων οι οποίοι τους έχουν παρακολουθήσει στενά. Κι αυτό είναι που έχει τη σημασία τους.

Παίκτες όπως ο Ομάρ, ο Σισέ, ο Κούτρης, ο Καμαρά. Τα ονόματά τους έχουν γραφτεί στο εξωτερικό με ομάδες να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τους «ερυθρόλευκους» παίκτες. Κάτι που σηματοδοτεί αλλαγές στο πλάνο. Ναι μεν ο σχεδιασμός είναι συγκεκριμένος, αλλά υπάρχει και το εναλλακτικό πλάνο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ανοικτή... γραμμή με εκπροσώπους παικτών για να έχουν έτοιμες λύσεις εάν επιβεβαιωθεί κάτι από τα παραπάνω. Εάν έρθουν προτάσεις από το εξωτερικό που θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι εύκολο να τις απορρίψουν οι παραπάνω ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Ο Ντίας κέρδισε... πόντους

Ο Ντίας κέρδισε... πόντους

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πήγε καλά στο ματς με τον Ατρόμητο και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

«Ματιές» στην τουρκική αγορά

«Ματιές» στην τουρκική αγορά

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στη γειτονική χώρα, με την πτώση της λίρας, καθώς μπορεί να προκύψουν καλές περιπτώσεις για τους «ερυθρόλευκους».